Tüp Bebek Fiyatları

Tüp bebek fiyatları, Türkiye’nin tüm farklı illerinde o illerin gelişmişlik ve ulaşılabilirlik derecesine göre oldukça farklıdır. Tüp bebek tedavisi maalesef her ilde uygulanamamaktadır. Ağırlıklı olarak büyük şehirler olan Ankara, İstanbul ve İzmir de tüp bebek merkezleri mevcuttur. Bizim kliniğimiz Ankara ilinde olup Türkiye’nin tüm illerinden gelen hastalarımıza tüp bebek tedavisi hizmeti vermekteyiz.

Tüp bebek fiyatlarının yüksek olmasının en önemli nedenlerinden birisi kullanılan malzemelerin ithal malzemeler olmasıdır. Dolar kurunun oldukça yüksek olduğu düşünüldüğünde Ankara tüp bebek fiyatları aslında oldukça makul düzeylerdedir. Yurt dışında tüp bebek fiyatları 10.000 dolardan başlamaktadır. Mikroenjeksiyon dediğimiz ileri tüp bebek tedavisi ise daha pahalıdır. Bu nedenle yurt dışı sigorta firmaları Türkiyede tüp bebek tedavisini teşvik etmektedir.

Tüp bebek fiyatlarının maliyetinin bir diğer nedeni ise uygulandığı merkezin kalitesi ve uygulanan tedavi yöntemidir. Özellikle akademik kariyeri olan tüp bebek uzmanlarının tedavi maliyeti biraz daha yüksek olmaktadır.

Tüp bebek tedavisinde öncelikle hastaya hormon ilaçları verilerek yumurtalar geliştirilir. Bu yumurtalar ameliyathane ortamında hasta uyutularak özel iğneler yardımıyla toplanır. Toplanan yumurtalar özel işlemlerde geçirildikten sonra sperm ile birleştirilir ve embriyo oluşması beklenir. Oluşan embriyolar ise 3. Gün yada 5. Gün de dondurulur. Tüm bu tüp bebek aşamaları oldukça maliyetlidir.

Tüp bebek fiyatları Ankara detayları için bize ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. Tüm soru ve sorunlarınız için aşağıdaki linkten sitemize ulaşabilirsiniz.

https://www.ankaratupbebekuzmanlari.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tüp Bebekte Beslenme: Sağlıklı Gelişim İçin Öneriler

Rahimde Polip Tedavisi Nasıl Yapılır?

Yumurtlama tedavisi (Ovulasyon İndüksiyonu) nedir?